Nasza technologia

Jakość jest dla nas najważniejsza

Jakość jest dla nas najważniejsza. Skrupulatnie przestrzegamy norm, by skutecznie rozwijać firmę, a naszym klientom zapewnić pełną satysfakcję.

"Jakość to suma szczegółów, które pozwalają uzyskać najlepszą wersję produktu."

nasza-technologia-liczby nasza-technologia-liczby
  • 0

    certyfikatów

  • 0

    etapów kontroli

  • 0

    nowoczesnelaboratoria

  • 0

    dni nieustannej kontroli

Doświadczeni technolodzy

Mamy doświadczonych technologów wyposażonych w nowoczesne zaplecze badawczo rozwojowe. Dzięki temu możemy skutecznie śledzić globalne trendy, udoskonalać nasze produkty, a także dostarczać dopasowaną do potrzeb ofertę.

Doświadczeni technolodzy

Jakość w każdym procesie

  • DOSTAWY

    Wybieramy solidnych dostawców, którzy spełniają najwyższe standardy.

  • CERTYFIKATY

    Jakość dostawców potwierdzoną certyfikatem sprawdzamy przy każdej dostawie.

  • KONTROLE

    Szczegółowo sprawdzamy każdy etap produkcji.

  • SZKOLENIA

    Stawiamy na rozwój, dlatego nasi pracownicy korzystają z szerokiej oferty szkoleń.

  • Zdjęcie
  • ODPOWIEDZIALNOŚĆ

    Jesteśmy odpowiedzialni za każdy produkt, który powstaje w naszej firmie.

Nowoczesne laboratoria

Posiadamy nowocześnie wyposażone laboratoria do kontroli jakości, w którym spotykają się ludzie pełni pasji. Dzięki ich doświadczeniu oraz najnowszej aparaturze badawczej do rąk klienta trafia zawsze pełnowartościowy i powtarzalny produkt.

Nowoczesne  laboratoria

Technologia

Tworząc nasze słodkości, korzystamy z najbardziej zaawansowanych technologii. Korzystamy z:

  1. Zautomatyzowanego parku produkcyjnego.
  2. Najlepszych i najbardziej innowacyjnych linii produkcyjnych:
    • Linia MUFFIN i COOKIES - zaprojektowana i zbudowana z uwzględnieniem pożądanej, amerykańskiej charakterystyki produktów.
    • CIASTA DROŻDŻOWE i FRANCUSKIE – zaprojektowana w taki sposób, by odtworzyć charakterystyczne procesy produkcji wyrobów tradycyjnych.
    • DO PRODUKTÓW SMAŻONYCH - zakupiona od renomowanego producenta sprzętu, oparta o najbardziej pożądaną technologię produkcji wyrobów smażonych. 
  3. Najnowszych rozwiązań z obszaru robotyki i sterowania urządzeniami.

Certyfikaty

W naszych parkach produkcyjnych korzystamy z wielu innowacyjnych rozwiązań w zakresie technologii, produkcji, magazynowania oraz logistyki produktów.

Posiadamy najważniejsze, międzynarodowe certyfikaty, dzięki którym możemy zagwarantować najwyższą jakość i bezpieczeństwo produkcji.

                             

HACCP

HACCP  jest systemowym postępowaniem mającym na celu zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności poprzez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń bezpieczeństwa żywności z punktu widzenia jaj jakości zdrowotnej oraz ryzyka wystąpienia tych zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i dystrybucji żywności .Jest to również system mający na celu określenie metod ograniczania tych zagrożeń oraz ustalenie działań naprawczych.

Kodeks Żywnościowy czyli Codex Alimentarus jako najwyższe międzynarodowe gremium i autorytet w dziedzinie żywności definiuje system HACCP jako taki system, który:
- Identyfikuje
- Ocenia
- Kontroluje (opanowuje) zagrożenia istotne dla bezpieczeństwa żywności